bisnes web sendiri

Tuesday, December 29, 2009

MODAL RM49.90,UNTUNG 100% HANYA BEKERJA DIRUMAH!!

Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!

Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
Tawaran Khas Untuk Anda!....


Saya akan beri laman web ini (CLICK) kepada anda dan semua pesanan yang masuk akan membuat bayaran ke akaun bank anda, bukan akaun bank saya.

Daripada: shahrul faizi bin shaharuddin

Hari ini adalah hari bertuah anda. Saya ingin memberikan anda laman web ini (CLICK) yang mana akan menjadi laman web anda sendiri dan akan memberi keuntungan terus ke akaun bank anda.

Tak ada Admin, tak ada upline dan tak ada downline, semua pembayaran terus ke akaun bank anda sendiri. Semua keuntungan dari pesanan pelangan adalah milik anda sepenuhnya.

Jika selama ini anda hanya melihat laman web orang lain dan jumlah pendapatan mereka yang banyak, kini anda juga boleh menjadi salah seorang dari mereka.

Anda tidak perlu memerah otak untuk menulis E-Book, Membina laman web yang rumit, mempelajari bahasa komputer yang sukar dan yang paling penting anda boleh mula dan menjadi seorang usahawan internet dalam masa kurang 24 jam dari sekarang.

Laman web, Produk dan sebagainya telah siap untuk anda. Yang perlu anda lakukan hanya ubah Nama & No Akaun Bank di bahagian Order Page dan sedia untuk menerima wang tunai dari pelangan.

Penuhkan "Transaction History" akaun bank anda dengan nombor yang boleh di tukar dengan wang tunai di.....


READ MORE..

2 comments:

  1. Salam Tuan, Ini peluang bisnes terbaru yang menarik...nanti saya tlg promote kat kawan 2 di ofis...singgahlah blog saya ya...kalau ada nampak iklan yg boleh di klik...tolong klik ya...

    ReplyDelete
  2. Hebat juga bisnes ni kan? Susah tak nak cari downline? Saya rasa kalau senang cari downline, senangle pendapatannya........

    ReplyDelete